Paisatges fotogràfics pel servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor

La imatge

Les fotografies de Sebastià A. Bota i Francisco José Villegas ja decoren distintes zones del servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor. Ambdós fotògrafs han volgut plasmar paisatges tant de l’interior com de la costa mallorquina amb instantànies de gran format.

“Com a fotògraf, sempre he cregut en el poder de les imatges per transmetre emocions i crear connexions. Per això, quan vaig tenir l’oportunitat de col·laborar amb el servei d’urgències de l’Hospital de Manacor, no vaig dubtar a participar amb algunes fotografies per adornar les parets de les habitacions on els pacients es troben en procés de recuperació”, explica Villegas.

Aquesta iniciativa surt de la comissió d’humanització de l’Hospital de Manacor, que cerca millorar aquests detalls que sovint passen desapercebuts al sistema.
Passar diverses hores amb la vista fixada a una paret blanca pot transmetre una sensació de fredor i distanciament. Per això, és crucial que els entorns hospitalaris ofereixin un ambient acollidor i tranquil, que contribueixi al benestar emocional dels pacients.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad