Les tradicionals ‘neules’ marquen el programa de festes de Nadal

Les ‘neules’ són enguany el fil conductor del programa de les festes de Nadal a Manacor. El programa editat per l’Ajuntament i que n’inclou una per retallar, ofereix tallers per aprendre a confeccionar-les, ha explicat el regidor de Festes, Mateu Marcé. Aquesta activitat comptarà amb la col·laboració del Grup de neulers i neuleres de Mallorca. Així mateix, la institució pública Antoni M. Alcover acollirà l’exposició Neules de Rondalles, de Macià Tugores Ramis.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS ACTES I HORARIS:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad