Cecília i Julve dissenyen la taula d’skate més artística de Manacor

L’originalitat és un factor definitori. Un concepte tan mal de destriar com complicat que floreixi en formes o pensaments. És per això que quan la fórmula encerta es fa ben evident. Aquest és el cas de la col·laboració entre l’empresa Cecília Skateboards i l’artista Catalina Julve, mitjançant la qual s’han grafiat 30 taules exclusives amb una obra pictòrica de la manacorina.

 

Tant la meva família com jo mateix sempre hem estat molt admiradors de l’obra de Julve, ens encanta la personalitat que té… per això quan vàrem decidir fer una nova taula tot d’una pensàrem en un tros de quadre que hi encaixés”, explica Esteve Femenias, que juntament amb Maties Adrover són l’ànima del projecte Cecília, que a més inclou roba o un documental amb el mateix nom.

“Finalment trobàrem l’obra que ens va agradar a tots, una adaptació en vertical d’un format més gran, d’un quadre titulat Kiribati”, afegeix Julve mentre mostra el resultat i s’atreveix a fer unes voltes amb l’skate pel seu estudi, prop de Vilafranca. A la pintura, marcada pels tons blavosos, mostra una escena onírica on una dona sembla mirar per avall, cap a un món que poc a poc es fa submarí, mentre un padrí vigila l’escena mig tombat a una cadira de platja.

La taula, fabricada a Mèxic amb fusta local i decorada a Barcelona des d’on es distribueix, és una aposta pot ser d’un projecte més ampli i ambiciós: “Tot dependrà de les vendes i si rescabalam la inversió, però està clar que no ho descartam”, diu Femenies, “de fet na Catalina ja ens demana quina serà la propera!. No ens ho plantejam com un negoci, perquè en realitat no ho és; ho feim perquè ens agrada i passam gust”. La taula Cecília x Julve ja està a la venda a les tendes Devils skate shop, Shine skateboarding i Saturday concept.

Cecília Skateboards, que com dèiem va començar sobretot com una forma d’expressió lligada al fet de filmar els distints bots i trucs amb el monopatí per distintes zones urbanes, ha anat dissenyant i fabricant samarretes i dessuadores amb el seu logotip (una imatge de Santa Cecília) i promovent distints projectes relacionats. Precisament ja en tenen un altre amb col·laboració pendent amb el bar Origen de Manacor “per fer roba i una diada amb una rampa a la plaça des Cós”. El seu documental, estrenat al cinemes fa dos anys, ja es pot veure per youtube.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad