Neix a Manacor l’associació Blancaflor Cultural

Neix a Manacor Blancaflor Cultural, una associació que inicia la seva travessa cultural amb compromís envers el desenvolupament comunitari. Proposa una àmplia gamma d’activitats per enriquir el teixit cultural. Des d’impulsar la formació artística fins a coordinar esdeveniments i diversos tallers.

“Un dels pilars de l’associació és donar suport als artistes emergents, proporcionant-los plataformes per mostrar el seu talent i establir connexions significatives en el món artístic. A més, es cerca la col·laboració amb altres entitats culturals per fomentar sinergies i compartir recursos, contribuint així al creixement col·lectiu”, expliquen.

La consciència ambiental també ocupa un lloc destacat en la seva agenda. Mitjançant iniciatives i campanyes, l’associació es proposa sensibilitzar la comunitat sobre la importància de la sostenibilitat i la preservació de l’entorn. En els seus primers mesos, Blancaflor Cultural ja ha col·laborat en la promoció del concert de ZOO a Son Fusteret i organitzant la trobada musical al pati del teatre de Petra amb DJ Dee Mony i el grup Montenegro.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad