El professorat de l’IES Porto Cristo es vesteix de negre per la llengua

La imatge

El professorat de l’IES Porto Cristo es va vestir ahir de negre per plantar-se davant les polítiques regressives que pretén aplicar als centres educatius el Govern balear. “Segregar l’alumnat per raó de llengua suposaria una passa enrere en la normalització de la nostra llengua i un atac directe als consensos històrics que en matèria de llengua i en l’àmbit docent s’han mantengut durant els darrers quaranta anys”, expliquen.

“Demanam que la llengua no sigui emprada amb fins partidistes ni com a arma per dividir la població. Tot al contrari, en una societat tan diversa com la nostra, més que mai, la llengua catalana ha de ser concebuda, promoguda i normalitzada com una eina de cohesió. Plantam cara, la llengua no es toca!”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad