La pista ja té paviment nou i aviat s’hi construirà un altre edifici

Les obres de reforma i tractament del paviment de la pista d’atletisme de la Torre dels Enagistes, promogudes pel Patronat Municipal d’Esports de l’ajuntament de Manacor han finalitzat amb èxit. Les obres han estat executades per l’empresa Depasur PDR Group SL i han tengut un cost total per a l’administració de 225.145 euros. 

Gràcies a aquesta intervenció al paviment desgastat s’hi ha fet un tractament de retopping, que consisteix en la reposició dels grànuls d’EPDM de color vermell. Així mateix, també s’hi ha fet un nou marcatge de la pista d’acord amb la normativa vigent. La intervenció així mateix ha inclòs un nou paviment per als cercles de llançament i la modificació de l’obstacle de la bassa. La superfície tractada és de 6.585,78 metres quadrats. 

“Amb aquesta actuació, la pista d’atletisme de la Torre dels Enagistes podrà obtenir la renovació de l’homologació RFEAII de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme”, ha explicat el batle de Manacor, Miquel Oliver, que ha visitat la pista juntament amb el personal del departament d’Esports que hi treballa.

Nou pavelló de control de meta

A la zona d’arribada a la meta, actualment hi ha unes casetes prefabricades de xapa d’acer on s’hi instal·len els equips de control de meta. Aquestes casetes són precàries i no són adequades per a aquesta funció, per això en una segona fase d’obres es construirà un nou pavelló de control de meta. Aquestes obres ja estan adjudicades i s’espera que puguin començar les properes setmanes.

L’Ajuntament construirà un nou pavelló per a ubicar-hi els sistemes de control de meta de la pista. El projecte preveu una petita construcció de planta baixa i pis, amb una superfície construïda de 57 metres quadrats, que estarà dotada d’un gran finestral que permeti una àmplia visió sobre la pista per a poder fer un seguiment i control total de l’evolució de la competició.

A la planta baixa, hi haurà una sala que permetrà la reunió dels jutges de pista durant les competicions. Aquestes dues sales, quan no hi hagi competicions es podran fer servir com a espais polivalents.  Aquest projecte té un pressupost estimat de 133.000 euros. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad