Un home roba un patinet, un mòbil i entra amb força a dos locals de Manacor

Ja ha estat detingut per la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir dimarts un home d’origen equatorià i 37 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força. Els fets van passar el 8 de novembre a la nit, quan el detingut va forçar la porta d’entrada de l’establiment aconseguint accedir al seu interior, va forçar la caixa registradora i danyar la impressora i el moble.

El segon robatori es va dur a terme el mateix dia. En aquesta ocasió va entrar a l’interior d’un altre local després de forçar la porta de entrada, va regirar l’interior, i va robar els doblers de la caixa. Aquí els agents van poder trobar una eina oblidada a terra usada per fer força.

Després de la investigació pertinent i d’identificar l’autor, els agents van procedir
a la seva detenció dimarts passat.

Furt de patinet

Coincidències de la vida, el 30 d’octubre de matinada una dona va denunciar el robatori d’un patinet elèctric aparcat a l’interior d’un local i valorat en prop de 800 euros. Els agents de la Policia Nacional van localitzar-lo a la porta d’un dels establiments on va tenir lloc el robatori amb força, hores més tard del furt.

Els agents van dur a terme la investigació pertinent i van aconseguir identificar
el presumpte autor del furt, que va tornar el patinet a la seva legítima propietària i procedint a la detenció de l’home el 13 de novembre passat.

Violació de domicili

També el passat dia 8 de novembre al matí, un home es trobava realitzant unes reparacions a l’interior d’una cotxera, quan va sorprendre un individu a l’interior, que va sortir corrent del lloc. Moments més tard la víctima es va adonar que li faltava el telèfon mòbil, valorat en 1.200 euros, el qual no es trobava al lloc on ell ho havia deixat.

La víctima va reconèixer el detingut a la via pública pocs dies després dels
fets, la qual cosa va posar en coneixement de la Policia Nacional. Va resultar ser el mateix home que va dur a terme els fets anteriors. Per la qual cosa es va procedir a la seva detenció el 10 de novembre al matí. Al detingut li consten prop de 40 detencions anteriors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad