Primer torneig del circuit d’escacs Reis i Dames de Llevant

Aquest passat diumenge va començar el circuit Reis i Dames de Llevant a l’escola Simó Ballester de Manacor, amb una participació de 57 jugadors i jugadores. Per a molts de nins i nines era el seu primer torneig i l’organització els va agraïr el seu comportament i respecte als rivals.
A la primera prova el campió ha estat Unai Ibañez seguit de Núria Cerdà i Junhao Chen.
   General
1. Unai Ibañez (Molí d’en Xema)
2. Núria Cerdà (ES Canyar)
3. Junhao Chen (IES Mossen Alcover)
   Sub 16/14
1. Dídac López (Sant Salvador)
2. Jasper Treptow (IES Capdepera)
3. Ulises Guerrero (IES Puig de sa font)
   Sub 12
1. Jaume del Valle (Vialfàs)
2. Sergi Soler (Sant Francesc)
3. Josep Adrover (IES Mossén Alcover)
   Sub 10
1. Erik Gonzalez (Na Penyal)
2. Mohamed Saleh (S’Alzinar)
3. Pau Sanchez (Jaume Vidal)
   Sub 8
1. Joan Pol Butron (Na Caragol)
2. Joan Carilla (Talaiot)
3. Will Alejandro Loza (Na Caragol)
   Femení
1. Agustina Denardi (Na Penyal)
2. Llucia Gayà (Es Canyar)
3. Neus Cerdà (Es Canyar)
A l’entrega de premis hi fou present Sara Gil de AMIPA Simó Ballester i les dues ajudants d’àrbitre voluntàries. Maria Bonet i Valentina Queirolo. Agraïr com sempre la feina de Manuel Queirolo i de tots els monitors voluntaris. El segon torneig serà a l’escola Sant Bonaventura d’Artà el proper 26 de novembre.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad