L’OCB organitza una caminada per la via verda i visita a Son Peretó aquest dissabte

Aquest dissabte 18 de novembre l’OCB de Manacor enceta la nova secció ‘Caminam en català’

Excursió per la Vía Verda i visita guiada a la Basílica de Son Peretó.

Concentració:

09.00h a l’aparcament del supermercat Eroski.

El proper dissabte, 18 de novembre, l’OCB de Manacor comença una nova secció on es barreja una caminada per les nostres contrades i la utilització de la nostra llengua, el català.

L’objectiu és crear un espai on ens podem comunicar en català i està obert a totes les persones que parlam en català com a llengua vehicular i per aquelles persones no catalano-parlants però que ho estan aprenent i ho volen practicar.

La primera caminada serà aquest dissabte, 18 de novembre. Es tracta d’una caminada fàcil d’unes dues hores aproximadament.

La concentració serà a l’aparcament del supermercat Eroski, a les 9h del matí i d’allà partirem cap a Son Peretó, on es farà una explicació sobre aquesta basílica precristiana, una de les més ben conservades de Mallorca.

Després de la visita, hi haurà l’opció de dinar a un restaurant de Sant Llorenç (els qui vulguin) o menjar pa i taleca. També hi haurà l’opció de tornar amb bus cap a Manacor els que així ho desitgin. Si qualcú té més caminera pot tornar a peu per la via verda cap a Manacor.

Animau-vos i veniu a passar un moment divertit. Us podeu apuntar al mail de l’Obra: ocbmanacor@gmail.com o també a fmargalida@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad