Conferència de Toni Gomila dimecres a s’Agrícola

El proper dimecres dia 22 de novembre a les 20 hores l’actor Toni Gomila impartirà una conferència al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola titulada «La professió d’actor, llums i ombres».

Gomila ha esdevingut una persona molt reconeguda al llarg dels territoris de parla catalana pel seus èxits teatrals en obres com Acorar, per la qual va obtenir el premi Serra d’Or l’any 2013, i també per la participació en sèries de televisió.

A més de la seva tasca com a actor també té experiència com a gestor ja que va dirigir els teatres d’Artà i Petra. Per la seva capacitat de comunicació i tots els mèrits esmentats anteriorment, és la persona idònia per parlar-nos de la professió d’actor i de les facilitats i entrebancs que s’ha trobat al llarg de la seva carrera.

Amb aquesta conferència, l’Associació Cultural s’Agrícola inicia un cicle on diferents persones conegudes del nostre entorn ens parlaran de la seva professió i de les llums i ombres a les quals han hagut de fer front al llarg de la seva vida professional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad