Subhasta benèfica d’obres d’art en favor d’Amics de Sant Antoni

Aquest proper dia 19 a les 18 hores al Molí de Sa Brusca de Manacor és celebrarà una subhasta benèfica d’obres d’art a benefici d’Amics de Sant Antoni i Aproscom, on hi participen artistes consagrats dins el món de la pintura que han donat alguna obra: Ana Mascaró, Aina Galmés, Maria Piña, Ana Maria Fullana, Christiane Sternberg, Vicens Palmer, Maria Huerga, Juan Carlos Núñez, Antoni Rigo, Miguel Reche, Carlos Cerdá, Marcos Gittis, Jaume Rosselló, Joan Toni Nadal, Llorenç Garrit, Andreu Maimó, Miquel Sebastián Llambias, Brigitte Mücke, Antònia Oliver, Maria Servera i Lluís Fuster.

Tots aquests artistes, alguns d’ells reconeguts inclús a nivell internacional, posen a l’abast el seu art per ajudar a fer més gran la festa de Sant Antoni i fer que tots els col·lectius hi puguin tenir cabuda i fomentar una integració completa sense discriminar a ningú.

Aquesta idea original va sorgir ara fa poc més d’un any quan l’artista manacorina Ana Mascaró, va dissenyar aquesta gran subhasta per recaptar fons per ajudar als Amics de Sant Antoni dins les seves tasques d’organitzar, per exemple, la creació d’un taller de màscares, confecció de vestits, exposició fotogràfica, beneïdes i Trobada de dimonis a Manacor. Cal remarcar que tot el benefici de la subhasta s’invertirà a la festa de Sant Antoni.

“Just després tendrà lloc una nit que ens transportarà al Sant Antoni més manacorí, perquè hi haurà un petit fogueró, ball de dimonis i torrada per tots aquells que han adquirit una obra i també pels qui col·laboren amb noltraltres d’una manera o un altre” explica l’organització.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad