Rafel Sureda exposa una mostra de fotografies a s’Agrícola

La imatge

La planta baixa de s’Agrícola acull, fins dia 15 de desembre, l’exposició de fotografies de Rafel Sureda (Manacor 1970). El passat dia 3 l’artista va inaugurar la mostra acompanyat d’amistats i admiradors de la seva obra. L’exposició es centra en captures de paisatges marins i espais marítims de Porto Cristo o Portocolom.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad