L’equip del Pub Mussols des Carreró torna a reunir-se 25 anys després

La imatge

Vint-i-cinc anys després de l’èxit que va suposar es Carreró de Porto Cristo, l’equip que va fer feina al Pub Mussols, el que havia estat Can Pau, amb Magdalena i Toni al capdavant, es va tornar a reunir aquest dissabte per dinar al restaurant 4 Fogons de Manacor. Una trobada on els records i les rialles foren el fil conductor. Al final hi hagué l’actuació del polifacètic Miquel Àngel Ariza, qui va tornar a ficar-se a la pell de Mónica Naranjo, com cada dissabte de finals dels 90 va fer puntual a les 2 de la matinada.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad