Tres detinguts per la mort de l’infant llançat a un contenidor a Porto Cristo

La imatge

Tres persones han passat aquest dematí a disposició judicial a Manacor després de ser detinguts pel pressumte homicidi d’un infant després de ser llançat dijous capvespre a un contenidor de fems de Porto Cristo. La Policia Nacional de Manacor, que aquest mateix migdia farà una compareixença davant la premsa al conservatori municipal, ha detingut a les darreres hores a la mare de la nina, la seva germana i un cunyat, pressumtament implicats.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad