El DVD de Jostissi de Carreró es presenta aquest divendres a Sin Comics

Ha arribat el dia després d’anys de maldecaps i esperes. Finalment ‘Jostissi de Carreró’, la pel·lícula amb més culte de les darreres dècades a Manacor, surt en edició física. De fet ja hi ha data i lloc per a la presentació, que serà aquest divendres, 10 de novembre a la llibreria Sin Còmics del carrer d’Artà, 83 de Manacor, a partir de les 19,30 hores. Hi assistiran tots els pares de la criatura.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad