Prop de 300 persones es concentren a Sa Bassa en defensa del poble palestí

La imatge

Al voltant de 300 persones s’han concentrat aquest dimarts a Manacor en defensa del poble palestí. A l’acte, en què ha intervingut l’imam de manera improvisada, s’ha llegit un manifest en què s’ha criticat “l’horror que viu ara mateix Palestina” i que “la pau i l’esperança estan més enfora d’ençà que fa 75 anys, amb la creació de l’estat d’Israel, aquest va iniciar un procés d’expulsió dels palestins del seu territori”.

El manifest també ha censurat que “les violacions dels drets humans, feia estona que succeïen a Palestina” però que ara “ja es tracta de la pèrdua total d’humanitat”. “Això ja no és un conflicte entre dos territoris. Ho hem de dir clar: això no és una guerra, és un genocidi planificat”, han lamentat.

Així mateix, durant la concentració també s’ha denunciat “la doble moral” dels governs europeus “que callen i invisibilitzen la tragèdia” i que Gaza “ja no és la presó més gran a cel obert del món”, sinó que ara “és un enorme cementeri sense sortida, on s’estan cometent crims contra la població civil”. A la trobada també s’ha llegit un poema del poeta palestí Bàssem an-Nabris, nascut a la Franja de Gaza el 1960.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad