Amb Na Capellera a vessar el Manacor planta cara però cau amb la UD Las Palmas

No va poder ser. El CE Manacor va dir adéu ahir de la Copa del Rei  en perdre 0-3 contra la UD Las Palmas. Tot i això durant tota la primera part els de Jaume Mut van posar contra les cordes tot un Primera Divisió, que no va poder encetar el marcador fins el minut 67 amb el gol d’Araujo i un altre de Moleiro, set minuts després. Pau Ferrer va fer el definitiu al 86.

La primera part va acabar com va començar, amb ocasions manacorines de Nico Rubio i Alberto Pareja. De fet si el marcador s’hagués posat 2-0 no hauria passat res. Perquè el Manacor va protagonitzar un primer acte d’alt nivell. Ben situats al camp, van deixar entre poc i res el joc de possessió de la UD Las Palmas, que va presentar un onze ple de suplents i gent del planter.

Na Capellera va oferir un ple històric, beneït pel servei d’honor de Rafa Nadal, que juntament amb els seus oncles Miquel Àngel, Toni i Rafel, va seguir amb atenció tot el partit.

La possessió va ser per al conjunt de García Pimienta, però les ocasions a la primera part, i molt clares, van ser per al Manacor. Les tres d’Alberto Pareja. La primera va arribar després d’un gran centre de Chato. El davanter va controlar llarg, però es va avançar al central i el seu xut, després de rebotar a la cara d’Escandell i del defensor, se’n va anar fora per poc. Després d’aquell córner, la pilota li va caure a la vora de l’àrea i el seu xut, ras i amb el porter venut, va marxar fregant el pal. La tercera, ja a les acaballes del primer període, va ser una rematada de cap que va atrapar en dos temps el porter del conjunt canari.

García Pimienta va ficar el talentós Moleiro després del descans, ja que poc li agradava el que veia. I Sory Kaba va ficar la por al cos amb una rematada de cap que l’ex del RCD Mallorca Elías, que va entrar en substitució d’Aaron, va aturar com va poder. Però els equips de Primera, amb molt poc, fan mal. Fins i tot quan no ho volen. I així va arribar el gol d’Araujo al 67. A partir d’aquí, alguna contra manacorina no va acabar tampoc en gol. Poc premi per a tot l’esforç.

Fotos: Guillem Bosch

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad