Rafel Nadal farà el servei d’honor dimarts a Na Capellera

El tennista manacorí Rafel Nadal serà l’encarregat de fer el servei d’honor, aquest dimarts a les 21 hores a Na Capellera, del partit de Copa del Rei de futbol que enfrontarà el CE Manacor i la UD Las Palmas. Tot i el secretisme amb el que s’està duent l’assumpte, la família Nadal ja ha fet saber al club que Rafel assistirà al partit, on el club centenari de la seva ciutat li lliurarà una placa commemorativa.

Ara el CE Manacor només està pendent del vistiplau de la Federació Espanyola de Futbol per poder fer pública la notícia. Fa setmanes que el club de tercera divisió tempteja l’opció. Seria la primera vegada que Rafel Nadal assisteix de manera oficial a la llotja de Na Capellera, i ho farà en un dels partits més trascendents de la història roig i blanca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad