El PP demana tornar a obrir immediatament la plaça Cós

El Partit Popular de Manacor ha enregistrat una moció on sol·licita l’obertura immediata de la plaça Cós, “un cop les obres han finalitzat i els veïnats i comerciants han demanat públicament i de manera majoritària la restauració de la circulació de vehicles”.

En la moció, presentada per ser tractada en el proper plenari municipal, assenyalen l’augment del trànsit rodat que pateix el carrer d’Artà i travessies “i el perill exponencial que suposa, sobretot per als vianants, el fet que els vehicles utilitzin vies estretes com aquestes. Aquest és un dels motius pels quals demanam l’obertura al trànsit de la plaça Cós”.

Així mateix, el fet d’haver de realitzar trajectes molt més llargs d’un punt a un altre, augmenta el consum de combustible i també la contaminació. Per aquests motius esperam que la moció sigui presa en consideració per la resta de grups municipals i es pugui reobrir la plaça Cós al trànsit rodat com més aviat millor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad