Eixam aconsegueix retirar 476 kg de residus de la Torre dels Falcons

Eixam, la nova ONG manacorina ha aconseguit en qüestió d’hores fer neta de brossa tot el perímetre de la Torre dels Falcons de Porto Cristo, una feina en la que hi han intervingut fins a 38 voluntaris i que ha acumulat fins a quasi 500 kg de fems entre vidre, plàstic i rebuig.

“Estam emocionats i emocionades per la participació de les 38 persones voluntàries que avui s’han acostat per dur a terme la primera recollida de residus que organitzàvem. Ha estat un dematí en el que tothom s’ha implicat des del primer moment i el resultat ha estat un èxit!”, expliquen des del col·lectiu, presentat en societat fa només uns dies i que ja queda demostrat que està actiu i amb força.

Durant les dues hores que ha durat l’acció, des de les 9,30 a les 11,30h, s’han aconseguit recollir un total de 476 kg de residus, repartits entre 391 kg de rebuig, 75 kg de vidre i 10 kg d’envasos. “Tot això, a una petita zona de la nostra costa de Llevant. Agraïm a totes les persones voluntàries que han participat en la tasca i a totes les persones que s’han preocupat però que no hi heu pogut participar per altres raons”.

Eixam ha volgut també donar les gràcies als col·laboradors per facilitar la tasca i per oferir material “que ens ha estat de molta ajuda”, entre ells a l’ajuntament de Manacor que ha ofert guants, pinces, bosses de fems, fruita per berenar i els vehicles de la brigada que han vingut a recollir les bosses de residus i altres materials i a begudes Puig que ha ofert begudes que han fet que la tasca fos més lleugera”.

“Comunicam que molt aviat anunciarem la propera activitat i convidam a totes les persones que els hi vengui de gust i se vulguin implicar amb els projectes d’Eixam que s’apuntin o ens escriguin un correu electrònic a eixammanacor@gmail.com si tenen alguna proposta”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad