Bicicletes solidàries parteixen de Manacor cap a Ucraïna

Un total de 19 bicicletes partiran aquests dies des de Manacor cap a la ciutat de Sokal, a Ucraïna, per ser distribuïdes entre els nins i nines que han quedat orfes durant la guerra que encara els enfronta amb Rússia. I tot gràcies al repte solidari duit a terme aquest passat mes de juny per Toni Chapira, que va fer dues voltes senceres a Mallorca precisament en bicicleta un total 624 quilòmetres seguits durant més d’un dia.

 

“Res hagués estat possible sense el suport de molta de gent, una representació de la qual és avui aquí, amb la bicicletes que hem aconseguit reunir gràcies als donatius i l’ajuda de moltes persones que s’han implicat”, deia aquest divendres Chapira just davant bicicletes Nadal, part implicada també en el gran repte solidari.

Ara l’associació Familia Ucraniana de Mallorca, dirigida per Yuriy Zubko, serà l’encarregada de gestionar l’enviament cap a Sokal (a 20 quilòmetres de la frontera amb Polònia) a través de l’agència de transports que habitualment fan servir per dur distints articles personals o de primera necessitat cap a les seves famílies allà. “La meitat sortiran de Palma aquest diumenge i l’altra d’aquí dues setmanes, encara que no s’entregaran fins el 6 de desembre coincidint amb la festa de Sant Nicolau, que allà ve a ser com aquí els Reis o el Pare Noel, o sigui qui reparteix regals”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad