La UD Las Palmas ja ha proposat dia per jugar a Manacor

La Unión Deportiva la Palmas, rival del CE Manacor a la primera eliminatòria de la Copa del Rei d’enguany, ja ha proposat un dia per venir a jugar a Na Capellera. Els insulars volen disputar el partit el proper dimarts dia 31 d’octubre en horari de vespre. Aquesta és la segona vegada que l’equip manacorí juga en partit oficial contra un Primera Divisió després del Logroñés, el 8 de novembre de 1990. Cal recordar que la Federació Espanyola de Futbol proposa un calendari entre 31, 1 i 2 de novembre com a possible data.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad