Les càmeres ZPR ja vigilen els infractors

La imatge

Era una de les imatges més esperades de la passada legislatura. Però ha hagut de ser dins aquesta quan l’ajuntament de Manacor ha pogut instal·lar finalment les càmeres de vigilància pel control de pas de vehicles autoritzats dins la ZPR (Zona de Prioritat per a Residents). A partir d’ara caldrà que tothom tengui una autorització actualitzada, encara que sigui per un dia, per poder anar tranquils dins el centre manacorí i així no compareixi una factura inesperada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad