Guillem Salas exposa les seves fotos manacorines a s’Agrícola

Guillem Salas ‘Barrufau’ exposa aquests dies a s’Agrícola un recull de 32 fotografies en blanc i negre i color, gairebé totes manacorines, on vol plasmar distints aspectes culturals de la idiosincràsia local com ara les festes de Sant Antoni, Setmana Santa o Sant Jaume. Salas, que en aquesta ocasió signa l’exposició com a Guillem ‘Bordoi’ confesa que n’està orgullós del resultat i de l’acollida de la gent. Les fotos es poden veure a la cafeteria de s’Agrícola fins el 31 d’octubre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad