Un representant de cada partit de l’oposició passarà a cobrar 20.650 euros l’any

El ple de l’ajuntament de Manacor va aprovar ahir la modificació del règim de dedicacions i retribucions dels regidors i regidores municipals amb l’objectiu de garantir un millor funcionament de les diferents àrees que componen la Corporació i per facilitar la tasca dels grups de l’oposició.

S’ha acordat pagar una dedicació parcial opcional per a cada grup municipal de l’oposició, amb un règim de dedicació del 50%, amb un mínim de 20 hores setmanals i una retribució bruta de 20.651,01 euros/any. Els grups municipals comunicaran quin serà regidor/a que gaudirà d’aquesta dedicació, si es volen acollir a aquesta possibilitat.

De moment ja hi ha hagut tants posicionaments com grups hi ha a l’oposició. Mentre que la representant del PSOE, Núria Hinojosa ja ha fet saber que ni ella ni cap dels altres tres regidors socialistes acceptarà cobrar per fer oposició, Esteve Sureda, de Vox, en va votar a favor. Per la seva banda la regidora del Partit Popular, Maria Antònia Sansó, ha comentat que el seu partit s’ho pensarà abans de decidir-ho.

Així mateix, la dedicació del delegat de Cultura i Participació Ciutadana, Ferran Montero, passa a ser exclusiva, amb una retribució bruta de 41.302,06 euros l’any en catorze pagues. Montero assumirà a partir d’ara també les delegacions territorials de Cala Murada, Cales de Mallorca i s’Estany den Mas.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad