Melchor Mascaró col·locarà pins i mates per tapar la pedrera del Puig den Mora

L’empresa manacorina Melchor Mascaró SA, responsable de l’explotació de tres zones englobades dins la Gravera Sa Torre SL ha anunciat que hi haurà un pla de rehabilitació per la impactant pedrera del Puig den Mora, a la zona de Son Coletes i que es veu a simple vista des de distints punts d’entrada a Manacor.

El conseller executiu de l’empresa, Jaume Mascaró ha assenyalat que “per evitar l’impacte visual, així com anem baixant s’instal·laran pantalles vegetals. Queden uns dos anys més per arribar a l’enfront. S’aniran fent terrasses escalonades amb arbres, com ja va passar a l’antiga pedrera de Gènova. Començarem per la part d’abaix amb pins i mates. Tapar-lo a nivell de sol. Amb el temps es veurà més ras i no cridarà tant l’atenció”, ha dit.

Ara mateix, l’empresa Sa Torre S.L té permís per explotar un total de 23 hectàrees a la zona de s’Ermita. D’aquestes 23, fins a 7,7 hectàrees (parcel·les 556, 586 I 585) tenen encara un gran valor ecològic i paisatgístic. El Puig de’n Mora, dominat per ullastrar que conserva antigues marjades és visible des del nucli de Manacor. En total la pedrera té autorització per extreure un volum d’1.369.956 metres cúbics d’àrids i té autorització fins al gener de 2031.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad