Darreres places per matricular-se a l’Escola d’Idiomes de Manacor

Encara queden places per accedir a l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor (EOI). Per accedir a aquestes darreres vacants, les persones interessades s’hi podran matricular fins el proper 15 d’octubre. S’ofereixen cursos d’anglès, alemany i francès, presencials i semipresencials en horaris de matí i horabaixa. Per a més informació cal consultar la web www.eoimanacor.com.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad