Passejos per curar l’ànima a l’Hospital de Manacor

‘Passejos que curen l’ànima’, així és com l’Hospital de Manacor ha batiat les sortides de pacients d’UCI a l’exterior del centre.

Després de més de quaranta dies d’ingrés a la UCI de l’Hospital de Manacor, Francisco Sánchez ha pogut veure la llum del dia i respirar una mica d’aire fresc. Part de la seva recuperació física i emocional és possible gràcies al grup d’Humanització de la UCI format per la metgessa, Fernanda Villanueva (Intensivista), Elena Barceló (coordinadora d’àrea), Eva Pérez (Supervisora d’UCI), Joana Maria Socias Infermera), Joan Tordera (infermera), Aina Matas (TCAE) i Jordi Muñoz (zelador), així com tot l’equip assistencial del la UCI.

La complexitat per a la mobilització d’aquests pacients precisa d’un suport tècnic i humà per a garantir la seguretat del pacient en tot moment. També ha participat d’aquesta experiència una pacient que duia vint-i-set dies al mateix servei.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad