La barrera-amplificador de Rockhouse ja té un nou destí

La imatge

Oberta el 1992 i tancada enguany, la tenda Rockhouse del passeig Ferrocarril prest va condensar els millors músics manacorins i forans. Després copiada, la idea de convertir la barrera en un amplificador Mashall, va fer que fins i tot el fundador de la marca els enviés una unitat signada de l’icònic model 4203.

Ara, i amb la tenda esperant un llogater (que no serà musical), l’estructura del portal, convertida ja en patrimoni manacorí, té ja un nou destí. Prest serà desmuntada i reinstal·lada al local d’assajos de Can Sant, a uns quants cents de metres del lloc original.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad