Un veïnat de ses Pedreres roba els ‘botadors’ instal·lats una setmana abans

La Policia Local de Manacor va intervenir aquest dimarts en un delicte de furt per la sostracció de bandes reductores de velocitat al camí de ses Pedreres, el que implica un delicte contra la seguretat viària. Agents de la Policia Local de Manacor observaren com els dos trams de les bandes reductores instal·lades al camí de ses Pedreres havien estat robades.

Després de realitzar les indagacions pertinents, els agents localitzaren els elements robats a l’interior d’un pati situat a un habitatge ubicat al mateix camí de ses Pedreres, a poc més d’un quilòmetre d’on havien estat instal·lats.

Davant les preguntes dels agents, el resident a aquest habitatge, va manifestar de manera voluntària haver estat ell mateix qui havia arrencat les bandes reductores de velocitat i que posteriorment les havia traslladat amb un vehicle a l’interior de la seva parcel·la.

Els agents, tot seguit, varen informar l’home de la seva presumpta participació en un il·lícit penal i de l’obligació de fer entrega dels elements sostrets.

Les bandes reductores de velocitat havien estat instal·lades la setmana passada per la Brigada de l’Ajuntament de Manacor al camí de ses Pedreres. En total, s’havien col·locat 17 bandes reductores de velocitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad