‘Jostissi de Carreró’ torna per partida doble

La magnífica pel·lícula ‘Jostissi de Carreró’, ambientada a Porto Cristo com a homenatge als films de la productora Canon en general i de l’univers de Charles Bronson en particular, aviat podrà ser adquirida en DVD després d’anys de tensa espera. Comercialitzada per la distribuidora El Setanta-Nou (amb el making of i extres a rompre), sortirà a la venda el proper 19 d’octubre, encara que serà presentada uns dies abans al Festival Internacional de Sitges. L’altra rao per tornar-la a veure és que aquest proper dilluns 2 d’octubre serà novament projectada a Manacor, al teatre La Fornal i dins els Dilluns de l’Obra Cultural. A les 20 hores i amb la presència d’alguns actors i productors de la cinta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad