El PP demana que les competències en mobilitat passin pel ple

El Partit Popular de Manacor ha enregistrat una moció pel proper ple municipal, sol·licitant que les competències relatives a la mobilitat (circulació i estacionament de vehicles) tornin al plenari i no a la comissió de govern. “Des de fa nombroses legislatures l’Ajuntament de Manacor ha comptat amb un equip de govern amb majoria al ple”, expliquen des del PP, “per aquest motiu, existia una concordança entre els acords del ple i les resolucions de Batlia”.

Segon el Partit Popular “la legitimitat democràtica radica en el fet que les decisions de govern del municipi se sustentin en la representació que la ciutadania ha atorgat i que es reflecteix en la composició del ple”. Però en aquesta legislatura l’equip de govern no compta amb el suport majoritari dels membres del Ple, representants de la ciutadania, i és per això que s’han d’ajustar a la nova realitat fruit de les urnes i dels pactes post electorals, les atribucions dels òrgans de Batlia i Junta de Govern Local”.

Així, demanen que varis articles de les ordenances relatives a la mobilitat en el municipi “es canviïn per tal d’adaptar-les a aquesta nova realitat i que sigui el plenari municipal al complet el qui es pronunciï abans d’executar qualsevol canvi de calat en aquestes àrees”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad