Comencen les obres perquè Sa Torre de ses Puntes sigui part de l’escola

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), depenent de la Conselleria d’Educació i Universitats, iniciarà en les properes setmanes les obres per adaptar la Torre de ses Puntes a l’ús docent i ampliar així el CEIP Sa Torre de Manacor en dues aules més.

Per tal de començar les actuacions, el gerent de l’IBISEC, Mateu Suñer, va remetre ahir un ofici a l’Ajuntament de Manacor informant que ben aviat es començaran els treballs previstos en el projecte sempre complint els termes autoritzats pel Servei de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca. Una vegada començada l’actuació, el termini d’execució serà de màxim cinc setmanes. Les actuacions consistiran en adequar i arreglar una escala i habilitar dues aules. D’aquesta manera, es donarà resposta a les reivindicacions del centre i se solucionarà la manca d’espai del CEIP Sa Torre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad