Roben a vuit cotxes en només sis hores

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir aquest passat dimecres a la detenció d’un home espanyol de 54 anys per diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles en una zona turística de Manacor. Els fets van passar diumenge dia 17 del present mes, entre les 11 i les 17 hores, quan es van produir fins a vuit robatoris amb força a l’interior de vehicles a una zona turística de Manacor i mentre els propietaris eren a la platja, furtant efectes valorats en més de 10.000 euros.

Tots els vehicles presentaven una finestreta o vidre frontal fracturat, fet per accedir, regirar l’interior i sostreure efectes personals de les víctimes. Quan els agents de la Comissaria a Manacor van tenir coneixement dels fets, van començar una investigació fins aconseguir localitzar diversos objectes robats i identificar el presumpte autor.

Una vegada localitzat, dimecres passat al matí, es van poder recuperar objectes d’alt valor, i se li van poder imputar diversos fets comesos, procedint així a la seva detenció. Les investigacions continuen obertes, i no es descarta que se li imputin més robatoris amb força o hi hagi noves detencions relacionades amb els fets anteriors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad