La Policia Local contra les carreres al polígon agroalimentari

La Policia Local ha realitzat un nou control de la documentació de vehicles al polígon agroalimentari de Manacor aquest dissabte vespre, amb la finalitat d’evitar episodis de carreres de vehicles motoritzats. Els agents han advertit de les conseqüències de realitzar carreres il·legals o qualsevol tipus de conducció temerària.

Ja la setmana passada i arran de les tasques rutinàries de vigilància a aquesta zona, i després d’una telefonada ciutadana realitzada la matinada del divendres a dissabte queixant-se del renou de motos al polígon agroalimentari, una patrulla va acudir al lloc dels fets i va procedir a revisar la documentació dels vehicles i comprovar que no s’hi realitzassin carreres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad