Es construirà una rotonda i un nou aparcament per no col·lapsar la Torre dels Enagistes

La zona de la Torre dels Enagistes passa per ser a dia d’avui una de les més col·lapsades de Manacor. Cada dia milers de cotxes s’hi acosten, no tant per anar al museu o al bar que hi ha als voltants, sino al complex esportiu municipal i sobretot a la piscina i al gimnàs privat que Rafel Nadal té a la seva acadèmia de tennis.

Dues instal·lacions que a la pràctica comparteixen aparcament, però que segons l’estipulat al conveni signat a tres bandes amb el Consell i el consistori, l’acadèmia s’hauria de fer responsable de construir un lloc particular on els seus clients hi poguessin estacionar sense perjudicar els demés.

Els problemes d’aparcament fan que cada dia i en diverses hores concretes del matí i l’horabaixa, els conductors hagin de trobar alternatives perilloses per la seguretat i acabin deixant els seus vehicles a un costat de la carretera comarcal de va a Son Forteza. És per això que el batle de Manacor, Miquel Oliver, la directora d’Hisenda i Pressupostos del Consell, Maria Antònia Sansó i el conseller insular de Territori i Mobilitat, Fernando Rubio, es van reunir fa unes setmanes per posar en comú les solucions.

I és que al Master Plan de la denominada Llei Nadal, per la qual se li donava prioritat al tennista per accelerar la construcció de l’acadèmia, s’hi estipulava també la construcció d’uns aparcaments propis pels seus clients, una zona verda i una rotonda a la carretera a l’alçada de l’entrada al complex.

De fet l’Ajuntament ja té incorporat un remanent de més de 200.000 euros per aquesta qüestió, a més del que aporti el Consell de Mallorca, que després de la construcció de la rotonda en cedirà la gestió a consistori manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad