Ens ha deixat Miquela Roig, treballadora de L’Hospital de Manacor

Aquesta setmana ha mort Miquela Roig Nadal, treballadora del Servei d’Administració de l’Hospital de Manacor. “Tots junts l’hem recordada sempre amb la seva rialla i la seva alegria. Li hem dedicat aquestes paraules: “Estimada Miquela has partit massa prest, encara ens quedaven molts de cafetets i moltes rialles. Però no volem recordar-te en els teus darrers temps, volem recordar-te amb la teva inigualable rialla”.

Et dedicam aquestes lletres que pensam t’agradarien del teu grup de música preferit Txarango: “Caminant del neguit n’he fet matança. El teu cos ara és cançó i el vent és dansa. Se l’emporta ben lluny per buscar-te on cada viatge renova l’esperança. Santa vida que mai no descansa. Es disfressa el record d’enyorança. El teu cos ara és cançó i el vent és dansa. El teu cos serà record i el record enyorança. L’enyorança serà cançó i la cançó fugirà amb l’aire”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad