La pluja deixa la platja de Porto Cristo destrossada

La imatge

Les pluges que han afectat el municipi de Manacor entre ahir i avui dematí han provocat distintes estampes recurrents. Una d’elles és la de la platja de Porto Cristo, que encara que la ploguda sigui mínima (aquesta vegada 50 litres en 8 hores) queda en un estat lamentable. El mal drenantge de la primera línia des de les obres de reforma provoquen una pérdua constant d’arena, com es pot veure a les imatges.


Fotos: Pedrosubb

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad