Reunió amb els equips directius del centres manacorins amb l’entrada del nou curs

L’Ajuntament de Manacor ha reunit aquest dimecres els equips directius dels centres educatius de Primària i Secundària del municipi. La delegada d’Educació, Carme Gomila, ha aprofitat per presentar-se com a nova responsable municipal de l’àrea, alhora que s’ha posat a la seva disposició per unir esforços. L’han acompanyat la delegada de Serveis Generals i de Model de Ciutat, Joana Maria Llull, a més de les tècniques del departament d’Educació. La trobada ha comptat també amb la presència dels Policies Tutors del municipi. 

La delegada d’Educació, Carme Gomila, ha assegurat que un dels objectius d’aquesta reunió és que els equips directius dels centres educatius del municipi puguin “sentir l’Ajuntament a prop”. Durant aquest curs, l’equip de govern municipal prioritzarà el manteniment dels centres educatius, pel que tant la Brigada municipal com el departament d’Urbanisme es posaran a disposició dels centres.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Manacor també s’ha posar a disposició per reivindicar de manera conjunta les necessitats dels centres davant la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears, amb l’objectiu de “posar els centres i l’educació del municipi al lloc que mereixen”. 

Gomila també ha explicat als responsables de les escoles i instituts la feina conjunta que fan els Serveis Socials de l’Ajuntament i Educació i s’han abordat assumptes com els programes de reforç escolar, els òrgans de participació i la iniciativa de Patis Oberts, que tornarà a partir del segon trimestre. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad