Rafel Nadal estrena la piscina del seu nou chalet de Porto Cristo

La imatge

 

El tennista manacorí Rafel Nadal ha estrenat oficialment la seva nova casa a Porto Cristo pegant un capfico i nedant una estona a la gran piscina amb vistes al poble. La foto, penjada al seu compte d’Instagram amb el text ‘working’ (fent feina) ja ha estat comentada per milers dels seus fans. El campió de 22 tornejos Grand Slam, i que està lesionat des del mes de gener, té previst reaparèixer a la propera edició de l’Open d’Austràlia. A la imatge també hi afegeix el tema It’s my life de Bon Jovi. 

La nova casa de Rafa Nadal i Mery Perelló, on la parella ja resideix, ha estat dissenyada per l’arquitecte mallorquí Tomeu Esteva i està situada a la part més alta de Porto Cristo, sobre el penya-segat des Correu amb espectaculars vistes. Les obres han durat dos anys i mig.

El terreny de l’habitatge, de 7.000 metres quadrats, compta a més de la piscina amb un jardí Nadal entrena i realitza exercicis de recuperació, i dos grans edificis més d’una planta. El primer en un extrem al costat de la piscina i amb vistes al mar, i l’altre en un lateral entre l’accés a l’immoble a peu de carrer i l’edifici principal.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad