Manacorins famosos que triomfen concursant a IB3

La imatge

 

Aquesta setmana hem pogut veure com tres manacorins han començat a participar al famós concurs de IB3 ‘Jo en sé més que tu’, que s’emet cada vespre a la televisió autonòmica. L’equip es fa dir ‘Va de Mateixa’ (per l’afició dels tres al ball de bot) i està format pels germans Sansó Jaume (Tià i Catalina Maria) i l’amic comú, Xisco Rosselló, famós per fer feina a l’Ecoparc de Manacor i formar part de la colla gegantera de Sant Domingo. Cal recordar també que Tià fou fins fa pocs mesos director general de Residus i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad