La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 a punt a Manacor i Porto Cristo

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 està a punt d’iniciar-se, i Manacor i Porto Cristo es preparen per celebrar aquest esdeveniment amb una sèrie d’activitats sostenibles que promouen la mobilitat activa i la consciència ambiental.

Bicicletada Popular a Porto Cristo – Diumenge, 17 de setembre

La Setmana Europea de la Mobilitat a Porto Cristo començarà amb una Bicicletada Popular el diumenge 17 de setembre. Tots els amants de les bicicletes estan convidats a unir-se a aquest esdeveniment que promou la mobilitat saludable i sostenible. La concentració tendrà lloc a les 10.30h al carrer d’en Bordils, amb una sortida prevista a les 11 h. El recorregut inclourà algunes de les principals vies de Porto Cristo, abans de tornar al punt de partida.

Després de la Bicicletada, a les 11.30h, es realitzaran jocs i tallers a la ludoteca “Sa Ludo d’en David,” ubicada al carrer d’en Bordils. També es podrà gaudir d’una exposició titulada “Tria la teva mobilitat.”

Dia Sense Cotxe a Manacor – Divendres, 22 de setembre

El Dia Sense Cotxe a Manacor, que se celebrarà el divendres 22 de setembre, transformarà el carrer Joan Lliteres en un espai obert per als vianants. A les 10.30 h i a les 17 h, la ludoteca “Sa Ludo d’en David” oferirà jocs i tallers per als més joves i petits. A més, també s’instal·larà un fotoreclam i s’organitzarà una exposició sota el lema “Tria la teva mobilitat.”

Bicicletada Popular a la barriada de Sa Torre, a Manacor – Diumenge, 24 de setembre

La Setmana Europea de la Mobilitat a Manacor culminarà amb una Bicicletada Popular el diumenge 24 de setembre. La concentració tendrà lloc a la Plaça de Sa Torre a les 11 h, seguida d’una volta a Manacor per celebrar les Festes de Sa Torre.

El delegat de Mobilitat, Mateu Marcé, acompanyat del delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, han convidat tota la ciutadania a unir-se a aquests esdeveniments i a la implicació de tothom per promoure una mobilitat més sostenible i saludable al municipi. La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 és una oportunitat per reflexionar sobre la importància de triar maneres i sistemes de desplaçament més amigables amb el medi ambient i més saludables. El tècnic municipal de Medi Ambient, Antoni Pascual, també ha estat present a la presentació. 

La Setmana Europea de la Mobilitat és una iniciativa de la Unió Europea que té l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible i conscienciar sobre els beneficis de reduir l’ús del cotxe privat a les ciutats. Aquest esdeveniment es celebra a tot Europa i compta amb la participació de nombroses ciutats i municipis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad