La nova temporada de s’Agrícola arriba amb novetats a la directiva

La imatge

 

Amb l’arribada de la tardor es dóna inici a una nova temporada d’activitats a l’Associació Cultural S’Agrícola. Amb novetats importants com són les tres noves incorporacions a la junta directiva: Maria Magdalena Gelabert, Maria Francisca Forteza i Maria Huerga, que sens dubte seran de gran ajuda en la programació d’activitats culturals.

La intenció de l’associació és seguir oferint mensualment com a mínim una exposició pictòrica, un concert musical i una conferència. A més, per tercer any consecutiu, hi haurà el cicle de poesia amb un acte cada trimestre i la convocatòria del XIII certamen de Pintura Jove, els premis del qual es lliuraran el mes de desembre, sense oblidar presentacions de llibres i altres actes de caire cultural.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad