Les joves promeses del futbol sala manacorí es fan realitat

Miquel Àngel Soler i Nil Tent són dos dels noms que aquests darrers dies han ocupats titulars per la seva progressió dins el futbol sala. Els dos joves manacorins ha demostrat que la pedrera funciona a bon ritme i que ens esperen encara més alegries.

Per una banda Miquel Àngel Soler es va proclamar diumenge passat subcampió d’Europa amb la selecció espanyola a Croàcia, mentre que Nil Tent (fill del gran extrem del CE Manacor dels anys noranta, Kiko Tent) s’ha assentat a la primera plantilla del Palma futsal, que el considera la futura joia del seu projecte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad