L’empresa de neteja acaba el contracte amb quasi 200.000 euros en sancions

L’empresa que presta el servei de neteja viària i recollida de residus al municipi de Manacor, Limpiezas Urbanas de Mallorca (Lumsa), acabarà el seu actual contracte de quatre anys amb gairebé 200.000 euros en expedients sacionadors, oberts per l’Ajuntament conseqüència de diferents incompliments del plec de condicions signat l’any 2019.

El regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, ha especificat que ara mateix ja són 170.000 euros els que Lumsa acumula en multes, “i encara manquen unes quantes sancions més que estan en procés administratiu”.

Per altre banda i a pregunta del Partit Popular durant el darrer ple d’aquest dilluns, l’Ajuntament ha informat que retendrà també els 864.000 euros de garantia que l’empresa havia depositat a l’inici del contracte, per anar descomptant altres incompliments que puguin anar sorgint durant el procés de liquidació de la concessió.

Entre les demandes del PP i de les quals el consistori en té coneixement hi ha la presumpta poca freqüència de pas per netejar els polígons industrial i alimentari, la manca de neteja dels contenidors o els abocaments irregulars de s’Ermita o Cala Anguila.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad