El Carreró de l’Art de Porto Cristo inaugura diumenge una nova obra

Els artistes del Carreró de l’Art de Porto Cristo han organitzat per aquest proper diumenge 17 de setembre la presentació de l’obra ‘Blooming Mind’.L’artista Úrsula Truyols Brüche ha transformat la porta del garatge de la família Amorós-Valens en una obra d’art on, a partir d’un cap femení brollen flors i fulles. Úrsula es va inspirar en la flora balear: “Per a mi irradia força i feminitat”, descriu l’artista manacorina.

Com és habitual des de fa dos anys, l’obra d’art a l’aire lliure s’inaugurarà en companyia d’amics, veïns, mecenes, amants de l’art i artistes. La festa, com dèiem, tendrà lloc el diumenge 17 de setembre de 2023, a partir de les 19 hores al Carreró de l’Art de Porto Cristo. Aquesta vegada amb música en directe de la Jazz Teu Band.

El Carreró de l’Art és una associació informal d’artistes de Porto Cristo i Manacor. La
iniciativa va ser promoguda pel fotògraf Marcos Gittis, que dirigeix la galeria “Margarita Col·lectiu d’Art”. Amb el suport de comerciants i propietaris d’habitatges, els artistes embelleixen espais buits i antiestètics del carrer d’En Sureda amb murals, exposicions en finestres i relleus. No reben cap ajut econòmic, sinó que ho paguen tot de la seva butxaca i a través de donatius.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad