Programa especial pels 25 anys de la primera Marxa pel Tren de Llevant

Aquest dimarts 12 de setembre farà 25 anys de la primera marxa pel tren de Llevant. Des de la plataforma pel tren volen deixar constància d’aquesta petita història de lluita col·lectiva que de moment no ha arribat a bon port.

Diumenge dia 24 la Plataforma pel Tren de Llevant emetrà un programa a través de You Tube de la Televisió Serverina i en connexió amb Bellpuig, Cap Vermell, Card.cat, Cala Millor7, Cent x Cent, Revista 07500, Radio Artà, GOB… “on contarem i analitzaremen primera persona el que ha estat aquest moviment reivindicatiu, transversal, intergeneracional i ecologista. Hi participaran músics, activistes, el moviment associacitiu de la Comarca, GOB, etc.” explica la plataforma.

El mateix dia hi haurà una «marxa» simbólica Son Carrió-Son Servera que començarà amb una visita al Museu del Ferrocarril. El programa farà connexions en directe amb la «marxa». Programa i «marxa» acabarà amb una paella amb tots els participants a l’estació de Son Servera.

Finalment, al llarg d’aquest mes, el facebook de la plataforma i tots els mitjans de comunicació de la comarca publicarem entrevistes amb protagonistes de les marxes així com dossiers fotogràfics de cada any com a recordatori de la cita de dia 24.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad