Una comitiva manacorina de Sant Domingo és rebuda a Itàlia

La imatge

 

Aquest passat cap de setmana dos membres de la Associacio Cultural Sant Domingo, Antoni Oliver i Damia Alexandre Duran, va ser a les festes patronals de Castel Sant’Elia (Italia), aquesta visita respon a la convidada del batle del municipi, Vincenzo Girolani, i el director de la banda de Música Salvadore Di Russo. La relació de Manacor i Castel Sant’Elia surt com a fruit del estudi de la dansa dels Moretons del senyor Di Russo.

Aquesta relació basada amb l’intercanvi cultural ha provocat que els representants manacorins hagui emparaulat unes activitats per aquest curs escolar, com una promoció de la figura Mossèn Antoni Maria Alcover, distints actes acadèmics entra escoles, entre altres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad