El PP demana un estudi sobre la gestió econòmica de Festes del PSOE

El Partit Popular de Manacor ha enregistrat una moció pel proper plenari municipal del dilluns 11 de setembre per tal que l’Ajuntament de Manacor remeti a la Sindicatura de Comptes un ofici sol·licitant el seu estudi de la legalitat de la gestió econòmica realitzada a l’àrea de Festes en la legislatura 2019-2023.

El fet que l’informe anual sobre els resultats de control intern dels exercicis 2021 i 2022, l’interventor municipal indiqués objeccions per fraccionaments indeguts, lloguers d’equips de so sense contracte, adjudicació de subministraments a les mateixes empreses o persones de forma reiterada i sense contracte a més d’altres objeccions disparà totes les alarmes quant a una suposada mala praxis amb els diners públics.

“A més, la quantitat pressupostada per a l’exercici 2023 no ha estat suficient per fer front a la despesa i moltes factures resten encara sense pagar. Un fet que perjudica directament les empreses subministradores”.

“Davant aquests fets, des del Partit Popular volem que sigui la Sindicatura de Comptes qui indiqui, de manera objectiva i imparcial, si la gestió econòmica del departament de Festes en la legislatura 2019-2023 ha estat idònia i d’acord a la llei”, explica la presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, qui senyala que “començam per demanar claredat i transparència quant a la gestió que s’ha fet a Festes, però la nostra intenció depenent del que indiqui la Sindicatura de Comptes és estendre la demanda a la resta d’àrees municipals. És necessari que els ciutadans de Manacor tenguin la tranquil·litat que s’està fent un bon ús dels seus doblers. Després del que hem vist a Festes, la desconfiança creix i es fa necessari oferir
respostes clares”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad