Les conseqüències de la Dana a les platges de Manacor

L’empresa de serveis de l’Ajuntament de Manacor, SAM, encarregada de gestionar les platges del municipi, ha fet feina aquest cap de setmana i aquest dilluns per resoldre els incidents provocats per la DANA que ha afectat el Mediterrani aquest cap de setmana.

La SAM ja havia fet una feina preventiva davant la previsió meteorològica, i havia retirat les primeres línies de gandules per evitar que poguessin ser arrossegades per la mar. Gràcies a aquesta prevenció, durant la inspecció que s’ha realitzat aquest dilluns de matí no s’han apreciat pèrdues.

D’altra banda, gràcies a què els para-sols s’han col·locat respectant el perfil natural de la platja i deixant un mínim de distància entre la línia de costa i els para-sols, no hi ha hagut danys ni pèrdues de para-sols.

Pel que fa a les passarel·les, són les que més han patit. S’han desplaçat i descol·locat, sobretot a la platja de Porto Cristo, Cala Anguila i Cala Mendia. També el rentapeus de Porto Cristo s’ha descol·locat. Així i tot, a primera vista no s’aprecien pèrdues de passarel·la a causa del temporal.

La SAM ja va retirar els generadors de potència de la platja de s’Illot i això va evitar que patissin danys o que acabessin dins l’aigua.

 Durant aquests dies es realitzaran les tasques de manteniment pertinents per restablir la normalitat. Així mateix, la SAM adverteix que les platges estan molt banyades i això complica les tasques, pel que és necessari que l’arena s’eixugui per a realitzar segons quines tasques, com la col·locació de passarel·la.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad